online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
20-02-2007
172
KLP
İstanbul

Aydınlatma ürünü için plastik enjeksiyon kalıpları imalatı ve parça baskı hizmetleri?..

Resimlerde, plastik enjeksiyonla ürettirmeyi planladığımız, güneş enerjisi ile çalışan dekoratif bir aydınlatma ürünümüz görülmektedir.

Diskin yaklaşık dış çapı 150mm'dir. Üzerinde 140mm çaplı, güneş enerjisi modülünün oturabileceği bir yuva ve silindir etrafında aydınlatma ledleri, ışık algılayıcı vs için 13 adet delik bulunacaktır. Silindir içerisindeki boşlukta elektronik devre ve yine gövdenin parçası olarak bir adet AA tip kalem pil için pil yuvası bulunacaktır.

Bu ürünün alüminyumdan talaşlı imalatla üretilmiş prototipleri elimizde mevcuttur; Ürün etrafında bir adet pleksiglass halka bulunuyor. Işık dağıtıcı olarak görev yapan halkanın PC (polikarbonat) gibi uygun bir şeffaf plastik malzemeden enjeksiyonla üretilmesini planlıyoruz.. Tüm ürün aynı malzemeden yapılıp hepsinin aynı kalıptan çıkması da uygun olabilir?..

Bu ürünümüz için uygun malzeme seçimi konusunda bize destek vererek, ilgili plastik enjeksiyon kalıplarının tasarımı, imalatı ve seri üretimini gerçekleştirebilecek firmaların acilen tekliflerini bekliyoruz.

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri