online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
09-10-2007
255
KLP
İstanbul


Döküm parçalarımız için CNC işleme fikstürleri tasarım ve imalatı?..

Döküm işletmemizde bulunan CNC yatay işleme merkezi için işleme fikstürü ihtiyacımızı karşılamak amacıyla sektörde bu yönde faaliyet gösteren firmalarla irtibata geçmek istiyoruz.

Fikstürü yapılacak ilk alüminyum döküm parçamız resimde görüldüğü üzere ticari bir araca ait Debriyaj muhafaza kapağıdır. (malzeme: Gk-Al Si 7 Mg wa). İlgili firmalara detaylı teknik resimler ayrıca verilecektir.

Yaklaşık 540mm çapında ve 230mm yüksekliğinde silindirik şekilli bu parçaya ait 2 farklı seviye var. Her 2 seviyeden toplam yıllık 10.000 adet civarında üretim planlamaktayız. Parçaların devreye girme süreci Ocak 2008 gibi planlanmakta...

Bizimle irtibata geçecek firmalar ile daha sonra diğer parçaların işleme aparatlarının yapılması için de çalışmayı düşünüyoruz.

Ayrıca, 30 yıllık bir döküm firması olmamıza rağmen talaşlı işleme ünitemiz yeni yapılanma sürecindedir. Dolayısıyla, parçaların işlenmesi ve operasyon sıralaması hakkında da teknik destek almak istiyoruz. Tezgahımız, 500x500mm tabla ölçülerine sahip Mori Seiki NH 5000 DCG modeli yatay işleme merkezidir.


         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri