online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
18-12-2007
281
MÜH, KLP, FSN
İstanbul

3D tarama ve CAD modelleme sonrası 464 farklı ayakkabı kalıbının alüminyum malzemeden CNC fezede işlenmesi?..

Ayakkabı sektöründe üretim yapan şirketimiz için, fotoğraflarda görüldüğü üzere, mevcut plastik ayakkabı kalıplarını baz alarak, burun ve topuk kısımlarında çıkma (bağlantı) detayları bulunan seri üretime yönelik alüminyum kalıpları CNC frezede işleyerek imal edebilecek firmaların tekliflerini bekliyoruz.

Hali hazırda, alüminyum kalıplarımızı, plastik kalıpların manüel olarak modifikasyonu ve alüminyum döküm yoluyla elde ediyoruz. Fakat manüel işlemlerdeki hatalar, sağ ve sol tekler arasındaki simetri bozuklukları ve dökümdeki çekmeler sebebiyle kalıp ölçülerinde sorunlar yaşıyoruz. 3D tarama + 3D CAD modelleme ve CNC frezede imalat ile bu prosesi sorunsuz hale getirmeyi hedefliyoruz.

İlk etapta, toplam 10 farklı model bay, bayan ve çocuk ayakkabısının farklı numaralarının sağ-sol teklerine ait kalıpların 3D modelleme ve imalatı gerekmektedir. Kalıpların yarısına yakınından ikişer adet lazımdır. Sonuçta, yaklaşık olarak 464 tek (232 çift) ayakkabı kalıbının Ağustos - Kasım ayları arasında imalatı gerekecektir.

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri