online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):
10-01-2008
289
KLP
Ankara

Silikon kek kalıbı ve silikon spatula için plastik enjeksiyon kalıbı imalatı ve toplam 100.000 adet parça baskısı?..

Benzerleri fotoğraflarda görüldüğü gibi, silikon malzemeden (LSR) mamul, yüksek sıcaklıklara dayanıklı kek kalıbı ve mutfak spatulası ihtiyacımız vardır. İlk aşamada 1 adet model için kalıp imal edilecek ve ürün başına 50.000 adet üretim beklenmektedir.

Kalıpların tasarım ve imalatı ile parça basımını yapabilecek firmaların tekliflerini bekliyoruz. (Sadece basım işi yapabilen firmalara ise kalıplar tarafımızca verilebilir).

Ürün tasarımı tarafımızca gerçekleştirilecek olup 3D modeller IGES, STEP, SolidWorks (SLDPRT) veya tercih edilen başka bir formatta tedarikçi firmaya verilecektir.

Yüksek sıcaklıklara (kek kalıbında 230-250°C, spatulada 330-350°C) dayanıklı silikon malzeme tedarikçi firma tarafından temin edilecektir. Gıda maddeleri ile temasa uygun olması gereken bu özel silikonun belirlenmesi ve temini konusunda yardımcı olabiliriz (Bu tip malzemeler hammaddeci firmaların ürün gamlarında zaten yer alıyor).

Spatulanın sapının plastik olmasını öngörüyoruz. O kısım da yüksek sıcaklığa dayanıklı ve bulaşık makinasında yıkanabilir bir malzeme olmalı. Sap kısmında malzeme ve üretim açısından çok problem olmayacağını düşünüyoruz. Silikon uç ve plastik sapın birbirine montajı geçme şeklinde oluyor. Yani herhangi bir yapıştırma, çift malzeme enjeksiyon veya üzerine kalıplama bulunmamakta. Bizim için asıl önemli olan silikon olan uç kısmının üretimi...

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri