online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):

11-08-2012
1007
KLP
İstanbul

32 gözlü ve sıcak yolluklu plastik enjeksiyon kalıbı imalatı?..

Teknik resmi görülen plastik boru parçasının (yan duvarlarda açı kesinlikle istenmiyor) 32 gözlü lokmalı sıcak yolluk tekli meme (YUDO marka) soğuk yolluğa patlayacak şekilde plastik enjeksiyon kalıbını yapabilecek firmaların tekliflerini bekliyoruz.

Kalıba ait Parasolid formatlı 3D model dosyasını indirmek için tıklayınız;
32_boru_79_1mm.zip

Yolluk, 32 göze dengeli bir şekilde dağılacak ve yine yollukla parçaya bağlanacak. Yolluk, sıyırıcı plaka vasıtasıyla geri çektirici pimlerden kurtulup malları erkek lokmalardan sıyıracaktır.

Erkek lokmaların içinden ve dişi lokma gömleğinden çevresel soğutma yapılacak, erkekler 2344 sulu ve taşlı 48HRC, dişi lokmalar 2083 sulu ve taşlı 50HRC, sıyırıcı plaka ve lokma hamili 2714 40-42HRC veya impax da olabilir.

Diğer plakalar 1730 (imalat), kolon milleri ve burçlar STRACK veya HASKO marka olacak. Imbus civatalar 12.9 kalite olacak. İstenırse kalıp çevresine hazır merkezleme kilitlemesi de konabilir veya verdiğimiz tasarımdaki gibi sulu parçadan yapılabilir.

Yolluk tam daire şeklinde açılacak ve ayna parlaklığında parlatılacaktır.

Kalıba enjeksiyon flanşı uygun mapa ve mapa delikleri ve su rakorları (su rakorları kalıba gömülü olacak, dışarı taşmayacak) kitlemeler mutlaka olacak. Çelikler sertifikalı olacak.

Kalıba basılacak malzeme; hurda Moblen. Bu kalıp 7x24 saat çalışacak, numune pürüzsüz yüzeyli olmalı, eksenden kaçıklık olmayacak bütün kesitlerde iç ve dış kesit tam daire ve aynı eksende olacak.

 

 


400x600mm

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri