online imalat pazaryeri
en uygun imalatçıyı kolay ve hızlı bulun
         
 Talepler > | Son talepler | FSN (Fason) | KLP (Kalıp) |
Talep detayı (talep sahibi ile irtibata geçmek için imalatçı firma olarak üyelik gereklidir):

29-12-2015
1320
FSN
İstanbul

3D modelleme ve alüminyum sac metal işçiliği?..

Amatör bir müzik kontrol cihazı için, 3D çizim ve kesim bir arada hesaplı yapabilecek bir yer arıyorum. Müzik için mevcutta kullandığım cihazları bir araya toplayabileceğim bir kutu yaptırmak istiyorum.

Maksimum 15x35x50 cm boyutlarında olacak bu kutunun üst yüzünde dokunmatik ekranım ve üç adet kontrol panelim gömülü olacak, bir de bir kaç tane tuş ve LED yuvası olacak. Üst yüzü aynı zamanda ön ve arka yüzlerin ve alt kapağı tutacak kulakçıkların da dahil olduğu tek bir alüminyum parçadan kesilecek, ardından büküm işlemleri ile bahsi geçen diğer yüzler ve alt kulaklar da meydana çıkmış olacak.

Bükümden sonra arka yüz olmuş olacak kısımda bağlantı girişleri için delikler ve iki adet fan için büyük delikler olacak. Alt kapak düz alüminyum olacak.

Yan duvarlar ise ahşaptan kesilecek ve dışarıda kalacak kenarları frezelenecek. İçindeki iskelet sistemini ve tüm yerleştirmeyi kendim yapacağım.

Taslak çizimde sadece bahsettiğim üst yüzü görünüyor, kırmızı çizgiler büküm yerleri iken diğer siyah tüm çizgiler kesim çizgileri.

Bu üründen 1 adet üretilecek. Makul bir fiyata bu işleri yapabileceklerin tekliflerini bekliyorum.

         
e-imalat.com > online imalat pazaryeri