Ana sayfa
         
     

Haberler > 16-09-2005 > ADesign 2005 Fuarı'nda firmalar, serbest tasarımcılar ve endüstriyel tasarım bölümü son sınıf öğrencilerinin tasarlamış ve üretmiş olduğu birçok yeni ve orijinal ürün sergileniyor:

IDW ana sayfaIDW (Istanbul Design Week) kapsamında İstanbul Balat'da bulunan eski Galata Köprüsü'nde düzenlenen ADesign 2005 Fuarı 20 Eylül 2005 Salı gününe kadar devam edecek. İstanbul Design Week 2005, 18 Eylül Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Geçen senekilere kıyasla bu seneki ADesign Fuarı'nın biraz sönük geçtiği söylenebilir. Belki IDW kapsamına alınmış olması ADesign Fuarı'nın gölgelemiş?.. Örneğin geçen senlerde bu Fuar'a yeni ve orijinal teknoloji ve ürünleriyle renk katan İnfotron ve Avitaş Firmaları ile Serbest tasarımcı Mirzat Koç bu seneki fuarda yer almıyor.

Cadem A.Ş.- ZuluDesign - Atölye Tasarım A.Ş. üçlüsü ise fuar girişinde ziyaretçileri önceki fuardakilere kıyasla çok büyük bir standla karşılıyor. Cadem A.Ş., standında anahtar teslimi ürün geliştirme projelerine iki ana örnek verilmiş; Karsan için yenilenen Peguet J9 Premier ve Alçelik için kabin ve kaportası yeniden tasarlanıp üretilen bir taraktör. Bu traktörün ilk defa bir fotoğrafı ve ürün geliştirme aşamalarına ait fotoğraflar bu fuarda sergilenmeye başlandı. Traktör birkaç ay sonra bir fuarda basına tanıtılacak. Ayrıca daha önce portalımızda haber yaptığımız Peugeot J9 Premier için Karsan'ın çözüm ortaklarının kimler olduğu da ilk defa bu fuarda basına açıklanmış oldu.

Cadem A.Ş. Pazarlama Md. Ali Serdar Emre ve ZuluDesign'dan Zafer Uluçay ile yapılan röportajlar detaylı resimlerle birlikte TurkCADCAM.net Dergisi ilk sayısında sayısında yayınlanacaktır.

 

         
     
TurkCADCAM.net > Türkiye'nin yeni ürün tasarım, geliştirme, CAD/CAM/CAE, CNC, kalıp ve imalat teknolojileri portalı
***** Sektörün profesyonel bilgi ve işbirliği platformu *****
© 2002-2017  Sinerji Yayıncılık, Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri
Bu portaldaki içerik, ancak kaynak belirtilmesi ve izin alınması şartıyla yayınlanabilir.